Pages

2010. július 16., péntek

Unknown Error - Sucker Punch


Ez a szám is régi ismerős már. Amikor először meghallgattam még nem igazán tudtam mi fogott meg benne. Éreztem, hogy jó volt. Éreztem, hogy kell. Azóta hallgatom. Mindig ugyanaz az érzés: szikrája valami mélyről feltörő haragnak. Ez a zene maga az agresszió. Az intro tökéletesen vezeti fel a kitörő energiát, a zongora nem is csenghetne baljósabban. A drop is kap még egy kis előkészítést, aztán elszabadul minden, ami elszabadulhat. A masszívan lüktető beatre egy erőteljes basszus épül, amiről az a hang jut az ember eszébe amikor karmok tépnek valamit.
Amíg ezt hallgatod bármire képes vagy, erős mint még soha, gyorsabb mint valaha, hallani benne az adrenalin csörgedezését, és a zene ezekkel a gondolatokkal együtt fut, és 4:48nál kitör az alól a kis irányítás alól is ami eddig jelen volt. Nincs megállás. Még nincs. Aztán ahogy kitombolta magát az outro-val, még az ízét érezni pár percig. Aztán replay :) .


Az Unknown Error név 2 srácot takar, Rob Dickeson-t és Jim Gash-t. 2004-ben kezdtek a Renegade Hardware-nél, azóta jópár kiadásuk volt, és kiadók közt is mozogtak. Egyébként Rob "Apex" néven, szólóban is remek zenéket hoz ki.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése