Pages

2010. július 9., péntek

Gemini - Down / Electric Rain


Tom Slinger. Gemini néven úszik a feltörekvő brit DnB-s nemzedékkel. Dinamizmusával rögtön felkeltette a Lifted Music figyelmét, és megmutatta, hogy nem csak orosz oldalon vannak kiemelkedő fiatal tehetségek.
Gemini-ről/től első ízben a 14. Lifted podcastban hallottam. A Down c. szám magasan kiemelkedett a többi játszott zene közül, pedig Spornak, és Chris Renegadenek nem szokása átlagos zenét játszani. A beat hihetetlenül lendületesen van felépítve, és a basszus oldskool hangzása is nagyot üt.
És mindezek tetejébe egy vokál hangminta is bele lett simítva a zenébe, de ez már tényleg csak a hab. Elkap, nem ereszt, magával ránt a felhők közé.


Nemrég, Júli 5.-én látott napvilágot a Breed "12 Inches szárnyai alatt a Down/Electric Rain kiadás.

A "b" oldal Electric Rain-jéből már hallottam részletet a 16. Lifted Podcastban, őszintén szólva kissé snassznak tűnt, nem volt elég az a darabka ahoz, hogy hatása lehessen. Azonban most, 320as minőségben hallgatva....számomra jelen pillanatban bármit felül múl ami zene. A felépítés,a beat, a dallam, a vokál...Gemini megtalálta a legjobb hangokat egy tökéletes számhoz.


A "Down / Electric Rain" kiadás megvásárolható beatport-on.

A Lifted Podcast-ok ingyen letölthetőek innen http://liftedmusic.co.uk/podcast .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése