Pages

2010. július 26., hétfő

Brokenbeats Podcast


Az újzélandi Brokenbeats podcastja, a szintén új-zélandi dj-vel Jacey-vel, és a Breed 12 Inches Tallon-jával
Csak a friss, csak a legjobb zenék. Megéri végighallgatni. Jacey Összeszedte a lehető legütősebb zenéket egy podcastba, aminek a közepén habként mixel eggyet Tallon is, a 'Breed' zenéiből. Hallotok majd ismerősöket picivel régebbről, és olyanokat amik még meg sem jelentek csak Jacey exkluzív gyűjteményében, meg a bennfenteseknél vannak még meg. Enjoy!


Spor - "Kingdom"-ja valami hihetetlen energiával indít. Annak ellenére, hogy Spor a kiadásokat tekintve, menniységben már nem a régi, minőségben bőven felülmúlja korábbi önmagát.
A "Kingdom" másik 3 számmal együtt a Conquerors and Commoners EP-n jelent meg. (Mind a 4 szám nagyon szép munka a mestertől.)

Gemini -től már nagyon érdekelt valami új: 4. szám, a Fallin még mindig minőségi cucc, de a Down/Electric Rain EP-hez képest kis visszaesés.

Noisia-ék "Deception"-je viszont meglepetés. A Split the Atom c. albumon ilyen típusú dnb-t a "Thursday"-en kívül nem nagyon lehetett találni, az pedig nekem elég monoton volt. Ez a "Deception" viszont ízlésesen zúzós. Lájk.

Spor "Lights Out" remixe szép alternatíva de az eredetit nem veri nálam. Hadouken! - Turn the Lights Out.

Ééééééés Task Horizon és Jacey Rock'n'Rollá-ja! A Film egyik kedven mozgóképem, és ez a zene nagyon adja hozzá, szívmelengető kis hagzavar :) .

High Maintance - The Solution. Gyönyörű neurofunk.

Task Horizon - Kill the Pain.....Én személy szerint pár pillanatig nem mertem elhinni, hogy mi történik a drop után :O . Később valahogy majd feldolgozom. (Egyébként svájci a srác, és már elég régen a szakmában van. Hittétek volna? Én még sosem hallottam róla. Kezdem szégyellni magam).
'TIL MY HEARTBEAT...STOPS!

Néhány régebbi ismerős szám közt hallunk egy Loud Sound - The Coloured Stars Show-t. Loud Sound orosz oldalról erősíti a szcénát, és újszerű hangzásával nagyon is jól csinálja.

Kis dubstep kitérő következik, elég erős felhozatallal.

Mgmt - Kids (Datsik Remix). Ismerős melódia dubstep köntösben, pihegünk egy kicsit.

Flux Pavilion, Eskmo, Chasing Shadows, Foreign Beggars, és még maga Tallon is mutat valamit.

Gemini "Off the Ground"-ja is meglepetés. Amikor még anno egy kis darabja megjelent Gemini myspace-én és youtube-on még teljesen más volt. Jól hallhatók a változtatások, finomítások.

Ezzel vége a dubstep résznek, és ezzel együtt a bejegyzésnek is, Ennyire futotta a mai ébrenlétből, talán egy másik alkalommal a másik rész gondolatait is megosztom.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése